Просто как да премахнете мухите нормално

Въпреки че мухите изглеждат безопасни, те са невероятно дразнещи и могат да носят шепа вредни предавани болести, включително салмонела, коремен тиф, както и холера. Какво още? Тези обезпокоителни животни обикновено са трудни за предотвратяване. За щастие, има няколко надеждни, изцяло естествени начини, които могат да ви помогнат да премахнете мухите без много неудобства. Сърфирайте в следната публикация и също така разберете как да премахнете мухите по естествен начин.

Премахване на мухи нормално

1. Аромат

Фактът, че мухите не са като дим, е добре известен. Това е една от най-вероятните основни причини, поради които те не се носят около използвани скари. Затова разтопете тамян във вашето жилище. Можете също така да запалите свещ, но със сигурност би било оптимално, ако загасите свещ с цитронела за тези ужасни малки вредители. Свещите Citronella са специално произведени за премахване на насекоми и мухи. (Както и вършат работа!).

2. Меласа и също черен пипер.

Поставете смес от меласа и черен пипер вътре в малка чиния или чиния за многократна употреба, след което поставете съда отвън. Погрижете се да поставите храната далеч от мястото, където искате да се мотаете. Ароматът на сместа със сигурност ще привлече мухите, както и поради влагата на меласата, мухите със сигурност ще заседнат в храната. След това просто се отървете от рецептата. Толкова е просто!

Ако искате повече информация за мухи, просто отворете тази страница.

3. Билки.

Има специални билки, които могат да ви помогнат най-накрая да премахнете мухите. Такива билки включват лавандула, мента и също по-стари. Може да искате да използвате това, за да украсите вътрешната си стая или да ги засадите в градината, за да премахнете мухите във външната обстановка.

4. Боракс.

В много сценарии мухите живеят, както и се размножават в кофите за боклук. Трябва да разрушите къщите им, като напръскате боракс в края на коша за боклук. Това ще предотврати размножаването на мухите, както и ще ги обезкуражи напълно.

5. Босилек.

Мухите са често срещан проблем през лятото, както и на слънчеви места. Ако останете в такова място и също така мястото е опустошено от мухи, използването на саксийни растения от босилек може да потвърди, че е ценно. Въздействието му върху мухите може да се дължи на аромата му, който дразни животните, прогонвайки ги от стаята ви. Много е важно да поръсите вашите растения босилек в корените. Това позволява на листата да произвеждат по-силен, както и много ефективен аромат.

6. Мухоловка.

Може също така да възнамерявате да закачите мухоловка или бизнес улов на места, където мухите се събират. Това може да бъде кухнята или гаража. Освен това, не се отказвайте от мухобойката. Може да се намери полезно, ако мухите продължават и също така трябва да ги убиете.

7. Трик с водна торбичка.

Много хора не разбират как методът на водната торбичка обезкуражава мухите, но той работи. Поставете стотинка в чанта Ziploc и я заредете с вода (петдесет процента пълна) и след това я окачете на място, където мухите често. Мъжете за борба с вредителите са на мнение, че мухите имат лошо зрение и обикновено виждат чантата като осино гнездо или паяк интернет. Това със сигурност ще ги ужаси.

Има и други различни методи за премахване на мухите, но е необходимо да изпробвате гореспоменатите средства, преди да преминете към крайностите на използването на химикали.

Comments

Popular posts from this blog

Съвети за вземане на решение за фирма за търговско почистване